perjantai 30. maaliskuuta 2012

Vink*vink!

Onpas täällä blogirintamalla ollut aika hiljaista viime aikoina, pahoitteluni. Muutamia uusia juttuja on valmistunut, mutten vain ole ehtinyt niitä postaamaan - jotenkin on ollut kaikenlaista ohjelmaa ja toisaalta en ole iltaisin saanut aikaiseksi. Täytyy myöntää, että ompeluinspiraatiokin on tällä hetkellä vähän hukassa, vaikka ihania kankaita tulee tilailtua ja suunnitelmia niiden käyttämiseksi on kyllä.. Ihme ja kumma, se varsinainen leikkaa-liimaa-askartele -osuus ei vain nyt iske - miksiköhän!? 


Tämä ihanuus on ollut työn alla jo pitkään ja pääsi vihdoin ja viimein käyttöön - sopivasti keväisten kelien alettua! Muru Designin Vink*-neulosta sain hamstrattua Kestovaippainfon kirpputorin kautta ja se on kyllä ihana kangas. Tämä oli toinen hupparini - tai oikeastaan takki, sisällä on vuorena paksuhko fleece ja malli on suunniteltu ulkoilukäyttöön. Kaava on muokattu Ottobre 6/07 Pikku Aaveen fleecetakin pohjalta ja apuna ompelussa käytin hyvää Tosimummon takkiohjetta. Pieniä mutkia tuli matkaan, mutta lopputulos on ilokseni varsin onnistunut - ja se tärkein: tyttökin tykkää!

Hihansuihin laitoin resorin, minkä pitäisi pidentää käyttöikää. Takki on jo nyt käyttökelpoinen, mutta aavistuksen reilu, ehkä lähinnä kokoa 98cm. Menee varmasti vielä syksyllä, ehkä jopa ensi keväänä. Yritän lisäillä jossain vaiheessa sovituskuvaa, kunhan päästään kauniilla ilmalla ulkoilemaan.

4 kommenttia:

 1. NÄä murut on vaan niin ihanai <3 Ehkä itsekin joskus hairahdun näihinKIN. :) Kiva takki siun tytölle!!

  VastaaPoista
 2. Rakastan tätä <3 Iihana on ja upea livenä! Oon aika kateellinen tästä. Osaisinpa tehdä itsekin jo jotain noin hienoa. Sitä ennen inspiroidun ihailemalla taitureiden luomuksia :)

  VastaaPoista
 3. Piti tulla kurkkimaan, että onko blogiluettelo pudottanut sinut taas pois vai häiritsevätkö velvollisuudet harrastustoimintaa. Huhuu?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista, murut ja takki toimivat kyllä hyvin! :) Eikä takin tekeminen ollut kovin vaikeaa, reippaasti vain härkää sarvista..! ;)
  Työharjoittelu on alkanut ja jonkinlainen kevätväsymys painaa, joten ompelu on kieltämättä jäänyt vähille. Eli täällä ollaan, vaikka välillä onkin hiljaista. Toivotaan parannusta tilanteeseen kesää kohti mentäessä..!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!