perjantai 13. huhtikuuta 2012

Eläimellistä menoa

Vauhdilla tuntuvat viikot menevän ja ompeluaika on ollut vähissä. Jotain on kuitenkin valmistunutkin, vaikka blogissa on ollut hiljaista. Tässä pari eläinaiheista paitaa: huppumekko neidille sekä dinosaurusteeppari kummipojalle. Molemmat olivat saajilleen oikein mieluisia, mikä lämmittää kyllä kummasti ompelijan mieltä! =)


Tämän setin pohjana on JNY:n salaisesta paketista kotiutunut maatilatrikoo, johon tyttö tykästyi kovasti. Hupullisen tunikan kaava on oma sekoitus eri Ottobren kaavoista, koko noin 92/98cm. Hihat ovat JNY:n auringonkeltaista jerseytrikoota, jonka sain paikallisilta kangasvaihtareilta. Asun täydentävät tummanvioletit perusleggarit. Kokonaisuudesta tuli tosi kiva, paljon ihanampi kuin uskalsin toivoakaan!


Ja tämän teepparin innoittajana oli vastikään 3 vuotta täyttänyt kummipoika, josta on sukeutunut kova dinofani. Znokin Jurassic-trikoota ei ole tällä hetkellä Suomessa myynnissä, mutta erään turkulaisen kangashamsterin varastoista löytyi onneksi sopiva palanen lahjapaitaan. Kaavana Ottobren More Grey, hihojen tähti-interlock kaverin Michas-paketista ryövättyä.

3 kommenttia:

 1. Ihana etenkin tuo huppumekko! :)

  VastaaPoista
 2. huppumekko on toooosi söpö :)
  laitan sulle heti kuvia, kun saan lakinkäyttäjän maailmaan ja lakin päähän. kiitos vielä kerran.
  H.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Ja H:n kuvia odotellaan innolla, ilo oli minun puolellani..! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!