tiistai 13. marraskuuta 2012

Pöllöpipo ja talvista iloa


Tämä punaisesta TeeTeen Taiga-langasta Ruttu-Nutun ohjetta mukaillen virkattu myssy on ollut viimeistelyä vaille valmis jo tovin. Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja tänään neiti lähti tyytyväisenä pipo päässään päiväkotiin. Virkkausta en ole koulukäsitöiden jälkeen harrastanut ollenkaan, mutta pieni nettiohjeiden selaaminen auttoi alkuun. Kivaa touhua tuo isolla (muistaakseni 8mm) koukulla virkkaaminen: nopeaa ja helppoa. Yksityiskohdatkin syntyivät ilman suurempia vaikeuksia silmämääräisesti mallaillen.


Lopputulos on ihana, pehmoinen, lämmin ja suloinen. Kiitos Ruttu-Nutulle jälleen kerran inspiroivasta esimerkistä ja hyvästä ohjeesta!



Lisäksi viimepäivinä on valmistunut muutama tunika. Tänään neidin päälle pääsi Sampsukan talvi-ilotrikoosta ja ohuesta, vaihtarina saadusta raitajoustiksesta rakenneltu setti. Laitoin paitaan tummanruskeat kanttaukset, myös helmaan, mikä toi mielestäni kivaa ilmettä muuten aika vaaleaan kokonaisuuteen. Leggarien lahkeensuuhun kokeilin tamppia, mutten jaksanut väsätä sitä ihan Ottobren ohjeen mukaisesti. Muuten  toimivat pöksyt, mutta paha kyllä turhan naftit jo valmiiksi. Onneksi tytön vaatekaapista löytyy tunikaan sopivat oranssit velourhousut ja tummanruskeat velourlegginsit ovat suunnitelmissa talven varalle.

Muistakaahan osallistua arvontaan, osallistujia on sen verran vähän, että nyt on hyvät saumat voittaa..! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!