keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Feikkiä?

AlbaBabyn lastenvaatemallisto on mielestäni ihana, mutten raaski ostaa neidille aitoa asua - joten inspiroiduin tekemään omia kokeiluja. Samantyyppisiä on tehnyt moni ja muistan aikanaan törmänneeni merkkiin Lillaphantin blogissa, josta löytyy ihastuttava Alba-henkinen settiEnsimmäiseen asukokonaisuuteen valikoitui väriksi näyttävä keltaisen ja violetin yhdistelmä. Paidan paksu ja napakka puuvillaribbi löytyi EK:sta ja housujen velour kotiutui taannoin Saksasta. "Albahenkeä" asuun tuovat raglansaumojen tereet ja housujen kestoprässit. Moisia virityksiä en ollut koskaan aiemmin kokeillutkaan eli lähdin reippaasti ilman sen kummempia ohjeistuksia yrittämään. Ja onnistuihan ne! Tällaisessa "60-lukulaisessa" kuvassa asu näyttää juuri sopivan retrolta, eikö?

Toisen asukokonaisuuden ei ollut varsinaisesti tarkoitus näyttää Albalta, mutta hyödynsin siinä samoja yksityiskohtia: tereitä ja kestoprässejä. Mukavasti antavat prässit yksinkertaisille perushousuille ilmettä, itse kun olen laiska tekemään taskuja tai muita "työläitä" yksityiskohtia. 
Molemmissa asuissa on reilusti kasvunvaraa - ehkä vähän liikaakin muistuttaakseen AlbaBabyn ihonmyötäisiä malleja, mutta olen kaiken kaikkiaan oikein tyytyväinen lopputulokseen.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat, etenkin tuo eka on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hieno!

    VastaaPoista
  2. Vau mitä juttuja! Mä tykkään ihan mielettömästi albababysta ja välillä inspiroidun siitä itekkin. Noi tereet on kokeilulistalla ollut pitkään jo mutta vois seuraavaan neitin huppariin sellaset laittaa, hmm :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään! Itsekin olen nyt innostunut noista tereistä! Niillä saa niin kivasti piristystä vaatteeseen. Ja noi prässit on ollut mielessä kans, mutta jospa nyt saisin innostuksen myös tehdä ne!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!