torstai 26. tammikuuta 2012

Minnit ja Saimit
Pitkästä aikaa sain jotain valmiiksi ja kuvattua: Minni-tunika ja Saimi-svetarihousut koossa 92cm. Minnie-college tarttui mukaan Jätti-Rätin palalaarista - ja kuten arvata saattaa, 2,5-vuotias neitokainen oli aivan innoissaan kun näki kankaan: "Minni-kangas! Teetkö äiti siitä mulle paidan?" Ja äitihän teki, samalla tutulla Papana-paidasta muokatulla kaavalla. Tällä kertaa meinasi vaan käydä köpelösti: aiemmin olen tehnyt kyseisellä kaavalla paitoja velourista ja trikoosta, enkä hoksannut, että tuo paksu college ei jousta juuri yhtään. Onneksi pusakka mahtuu kuitenkin neidin päälle, pitkähihaista aluspaitaa sen kanssa ei kyllä voi käyttää, muttei kuumaverinen neitokainen sitä taida tarvitakaan..

Housut on tehty varmasti monelle tutulla Saimi-svetarihousujen kaavalla (Ottobre 1/09). Itse sain tuon kaavan vasta äskettäin jäljennettyä, joten nämä ovat ensimmäiset laatuaan meillä. Ja on kyllä ihana kaava hoikalle tytölle, ei voi muuta sanoa! En tehnyt juurikaan muutoksia, leikkasin koon 92cm pienillä saumanvaroilla ja lisäsin pituutta lahkeisiin, koska en laittanut resoria, vaan tein lahkeensuihin kuminauhrypytykset. Näitä tullaan näkemään jatkossa lisää!

Kokeilin nyt myös tuota kuvankäsittelyä eli "photoshoppausta". Aikaahan se tällaiselta aloittelijalta vie, joten nähtäväksi jää, jaksanko jatkossa muokata kuvia.. Omaa aikaa ei tällä hetkellä oikein tunnu olevan, mutta kankaita on nyt tulossa sen verran paljon, että toivon pääseväni myös saumurin ääreen tulevina viikkoina..! =)

3 kommenttia:

  1. Ihana setti! Saimi kaava on hyvä,minulla melkein kaikki sillä kaavalla!

    VastaaPoista
  2. Hyvän löydön teit Minni kankaasta! Pian taas saadaan kankaita, kivaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!