lauantai 19. marraskuuta 2011

Pikkuruiset pikkarit


Neitokainen on oppinut syksyn aikana hienosti päiväkuivaksi ja oli aika hommata tytölle pikkuhousuja. Suurin osa kauppojen pienimmistä 86/92cm pikkareista vaan ovat auttamattoman suuria meidän hoikkikselle. Muutamia Lindexin pikkareita hieman pienensinkin ottamalla toisesta sivusaumasta vähän sisään, mutta ajattelin sitten kokeilla tehdä parit pikkarit ihan ite. Näihin kun riittää pienetkin jämäpalat. Kaava on omasta päästä, otin vähän mallia kaupan pikkareista - ja ihan hyvät tuli. Ovat kyllä tosi pikkuruiset, ehkä lähinnä siro 86cm. Ja just sopivat (pyllypuolella olis saanu olla leveyttä aavistus lisää, mutta hyvin toimivat). Näitä on käytetty jo pari viikkoa eli kuvia ei ole otettu vastavalmistuneista pöksyistä. 


5 kommenttia:

 1. Huikean herkulliset pikkarit!!!

  VastaaPoista
 2. Meillä sama ongelma pikkareiden suhteen tuolla 2 vuotiaalla neidolla. Täytyskin ihte kokeilla tehdä pikkareita. Ihanan pirteitä teit. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kewa!
  Ja Tanja, ei muuta kun kokeilemaan, ei ole iso menetys, vaikkei tulisikaan sopivat kun voi jämätilkuista tehdä. Ja saa sit just sellaiset kun haluaa! Meillä ainakin tyttökin tykkää!=)

  VastaaPoista
 4. Ompas kivan näköisiä pikkareita =) Onko näissä kaksinkertainen kangas kauttaaltaan?
  Pitäisköhän uskaltautua tekemään pojalle itse boksereita...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ronja! Näissä on kaksinkertainen kangas ainoastaan tuossa haaraosassa, samoin kuin kaupan pikkareissa yleensä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!