torstai 8. joulukuuta 2011

Sydänhaalari ja salainen kangaspaketti

Tilasin Ikasyriltä ihanaa vihreää sydänvelouria tietämättä tarkkaan, mitä siitä tekisin - tunikan varmaankin. Kangasta aikani katseltuani totesin, etten haluakaan tehdä mekkoa, vaan ihkaensimmäisen haalarin! Asiaan vaikutti myös erilaisten suloisten haalarihousujen näkeminen monissa blogeissa. Totesin, että nyt on varmaankin viimeinen mahdollisuus tehdä meidän kohta 2,5-vuotiaalle neidille haalari. Ja ihana tuli, vaikka itse sanonkin! Kaava on oma muokkaus Ottobren mustikkahaalarista (6/2009), koko hoikka 92cm. Resoripuntit ja solmittavat nauhat olalla tekevät pöksyistä toivottavasti varsin pitkäikäiset. Yläosan kanttaukset ja solmimisnauhat ovat ns.trikoovinokanttia, jota löysin Jätti-Rätistä. Ohutta ja helppoa ommella, kun ei venynyt samalla tavalla kuin resori.Neiti oli hieman meneväisellä tuulella, joten sovituskuvat olivat tätä luokkaa:


Muutama muukin keskeneräinen ompelus on saatu valmiiksi, mutta niistä myöhemmin. Tähän täytyy kuitenkin vielä hehkuttaa tänään saapunutta Ikasyrin Salaista kangaspakettia, jonka tilasin  puoliksi Ikuisen vauvakuumeilijan kanssa. Mahtava sisältö, parempi kuin uskalsin odottaa! Tässä kuva paketin sisällöstä (lisäksi mukana oli vielä valko-punainen caravantrikoo, joka ei jäänyt minulle):


Tuota pinkkiä konetrikoota ja sitä caravan-kangasta oli n.50cm:n pätkät, muita 60cm tai enemmän. Ainoa omasta näkökulmastani vähän tylsempi kangas on tuo oikean alakulman vaaleansininen joustis, mutta voi olla, että yritän värjätä sen jossain vaiheessa!? Se on sellaista aika ohutta ja pehmeää, joten voisi olla kiva kesävaatteeksi - taidan jättää ideat muhimaan. Myöskään tuolle ihanaiselle autovelourille ei vielä ole suunnitelmia, mutta jos en käytä sitä itse, löytyy sille varmasti halukkaita ottajia..! ;)

2 kommenttia:

  1. Hieno haalari ja kivoja kankaita sait salaisen paketissa :) Liitynpä lukijaksi-->

    VastaaPoista
  2. Minä sain salaisesta sitä kummallisen väristä vaalean vihreää. Nyt se on mustaa! Eli pesukoneeseen ja väri vaan sekaan! :)

    Kiva blogi sinulla! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!