sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Keväinen kukkatunika

Vihdoin sain viimeisteltyä ja kuvattua omasta mielestäni ihanan keväisen JNY:n raitatrikoista ommellun tunikan. Applikoin helmaan keltaisen kukan ja kanttasin pääntien halkion Krimskramsin ohjeen mukaisesti. Tuo kanttaus ei onnistunut ihan nappiin, sillä kanttauksen tyveen muodostui pienet laskokset. Muuten tunikasta tuli oikein onnistunut ja applikointikin sujui tällä kertaa ongelmitta - mitä nyt jouduin jännittämään, loppuuko ompelulanka kesken (ei onneksi loppunut ja sain sillä kanttauksetkin juuri ja juuri tehtyä).. 

 
Kaava oli oma sovellus, pohjana nappilistapaita jostain vanhemmasta Ottobresta. Koko n.92/98. Tykkään kovasti! =)


Kangaspinojen tuhoaminen on nyt virallisesti avattu - ja ompelupöydällä onkin tällä hetkellä monta puolivalmista vaatetta sekä yksi valmis kesäinen setti, jota en ole ehtinyt vielä kuvata.

This shirt for my daughter reminds me of the forthcoming spring and marks the beginning of my de-stash February mission! I would be more than happy to hear any comments you might have..!

5 kommenttia:

 1. Söpö tunika! Olen koittanut itsekin ko. kanttausta - vielä ei ole taidot riittäneet;) Ehkä voisi jossain vaiheessa jopa kokeilla uudelleen, näyttä meinaan kivalta.

  VastaaPoista
 2. On se vaan niin hiano...ja kesäinen! Tule kesä...toi kaula-aukko on vaan niin kiva :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan näköinen tuo pääntie =) Harmi ettei itsellä ruotsi taivu kuin vaivoin, vinkkejä suomenkielisistä ohjeista otetaan vastaan ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva tunika :) Ja ihanat värit! Miten voi olla mahdollista, että viime yönä on tullut lisää lunta, ku piti tulla jo kevät ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista, palaute piristää aina mieltä!=)

  Hanna, eihän tuo kanttaus loppujen lopuksi vaikea ole tehdä, mutta tuohon "juurikohtaan" täytyy kyllä kiinnittää huomiota.

  Ja Ronja, aikalailla kuvien perusteella tuon omani tein (vaikka jonkin verran ruotsia ymmärränkin) eli reippaasti vaan kokeilemaan!

  Kevättä tosiaan odotellaan ja lumentulo saisi jo loppua (vaikka lumisesta talvesta periaatteessa tykkäänkin)..! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!