keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pipo ja pussukkaMieheni osti minulle yllätyksenä miniläppärin, jotta gradun naputtelu koneelle sujuu helposti missä tahansa. Kone kulkee mukana repussa ja tarvitsi siis suojakseen pienen pussukan. "Läppärilaukku" on tehty Hipun pussukan teko-ohjeen mukaan, mitat n.30x20cm, pohjan leveys n.6cm. Kaikki materiaalit (raitapuuvilla, tikattu vanutäytteinen "päiväpeittokangas" ja vetoketju) Jätti-Rätistä. Pussukka on ollut testissä jo viikon päivät ja oikein hyvin toimii, laturi (ja tarpeen tullen jotain muutakin sälää) mahtuu mukavasti koneen mukana pussiin.


Lisäksi eilen valmistui tytölle "karvapipo", joka sopii hyvin neitokaisen talvihaalariin (ei kuvassa). Ohje  Kukikkaat kuosit-blogista omin muokkauksin. Eteen aplikoin heijastintähden ja lisäsin palaset heijastinkangasta myös "korviksi". Teddykangas saatu kangasvaihtarina Ikuisen vauvakuumeen blogistilta, vuori tumma luumunvärinen trikoo Jätti-Rätistä ja korvien kohdalla pul-kangasta ja Thinsulate-vanua. Suhteellisen hyvin onnistui, pieniä harmituksen aiheita syntyi korvien kohdalla kupruilevasta trikoosta ja hieman erimittaisista heijastinkorvista sekä tietysti aplikoinnissa takkuilevasta ompelukoneestani (josta varmaan jossain vaiheessa oma postaus tiedossa)... Kaiken kaikkiaan kuitenkin kelpo ompelus ja mikä tärkeintä - tyttö on tyytyväinen uuteen pipoonsa!


Kuvassa neitokainen on juuri lähdössä leikkipuistoon ja pyysin isää ottamaan ulkokuvia hatusta (kun sisällä on vaikea ottaa kuvia ilman salamaa ja salamalla pelkät heijastimet välkkyy). No, tämä on lähinnä kuva tytöstä hattu päässään, mutta näkyyhän se pipo tästäkin..!=)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kangas läppärissä!

    Ompelukonekuumetta on nyt ilmassa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuolta Jätti-Rätistä löytää kyllä välillä ihania sisustuspuuvilloja edullisesti.

    Juu, selailin tänään just ompelukoneita, vaan taitaa jäädä ainakin toistaiseksi vain haaveilun asteelle..

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista - sana on vapaa!